Strefa PREMIUM

Uzyskaj dostęp do unikatowych treści. 
Usługa jest całkowicie BEZPŁATNA.
Wymagana jest jedynie rejestracja konta w naszym Portalu.

Strefa PREMIUM

Uzyskaj dostęp do unikatowych treści. 
Usługa jest całkowicie BEZPŁATNA.
Wymagana jest jedynie rejestracja konta w naszym Portalu.

Sierpniowy numer „Rzeźnika polskiego” już dostępny!

Szanowni czytelnicy! Oddajemy w Wasze ręce sierpniowe wydanie magazynu “Rzeźnik Polski”. W najnowszym numerze znajdziecie:

  • Holistyczne podejście do mniejszych zakładów produkcyjnych – Zbigniew Florczuk dyrektor grup produktowych Industrial Processes i Industrial Cleaning Climbex sp. z o.o. (Grupa Impel)
  • Jak dbać o jakości bezpieczeństwo oferowanych produktów? – wywiad z Z Tomaszem Nowakiem – Dyrektorem Generalnym ZM Nowak
  • NOWY DZIAŁ APLIKACJE: 7 sposobów na skrócenie czasu przestoju w produkcji dzięki usługom cyfrowym OTTO firmy Busch
  • Opakowanie to znacznie więcej… – wywiad z Pauliną Makuchą, specjalistką od opakowań spożywczych, Sales Executive w firmie Sealed Air (SEE)
  • Czy szybkość wychładzania- i zamrażania produktu ma znaczenie?
  • Wewnętrzna kontrola jakości żywności
  • Dobór jakościowy surowca mięsnego do produkcji wędlin
  • Kontrola jakości i zarządzanie procesami w zakładzie

Zapraszamy do lektury. Odpowiedzi na te i wiele innych pytań znajdziecie właśnie tu: https://tiny.pl/c9pkn

Udostępnij