Strefa PREMIUM

Uzyskaj dostęp do unikatowych treści. 
Usługa jest całkowicie BEZPŁATNA.
Wymagana jest jedynie rejestracja konta w naszym Portalu.

Strefa PREMIUM

Uzyskaj dostęp do unikatowych treści. 
Usługa jest całkowicie BEZPŁATNA.
Wymagana jest jedynie rejestracja konta w naszym Portalu.

Lutowe wydanie miesięcznika „Rzeźnik polski” jest już dostępne

Drodzy czytelnicy! Lutowe wydanie miesięcznika „Rzeźnik Polski” jest już dostępne. Z ogromną przyjemnością oddajemy w Państwa ręce kolejną porcję wartościowej wiedzy i wiele cennych inspiracji. Zapraszamy do lektury!

W wydaniu lutowym miesięcznika Rzeźnik Polski między innymi:

– Dofinansowanie na energetykę w zakładzie produkcyjnym
– Etykiety dedykowane branży mięsnej
– Systemy wagowe dla każdego etapu produkcji mięsa
– Dlaczego tył opakowania jest ważniejszy niż jego przód?
– Opłaty za jednorazowe opakowania
– Kontrola barw wyrobów mięsnych
– Na co warto zwrócić uwagę projektując i wykonując posadzki przemysłowe
– Biogazownia jako źródło energii i instalacja utylizująca odpady
– Kontrola wilgoci
– Rok 2024 – kontynuacja trendów i ewolucyjnych zmian

Lutowe wydanie on-line dostępne jest pod linkiem: https://tiny.pl/dqxr4

Zapraszamy do lektury!

Udostępnij