Strefa PREMIUM

Uzyskaj dostęp do unikatowych treści. 
Usługa jest całkowicie BEZPŁATNA.
Wymagana jest jedynie rejestracja konta w naszym Portalu.

Strefa PREMIUM

Uzyskaj dostęp do unikatowych treści. 
Usługa jest całkowicie BEZPŁATNA.
Wymagana jest jedynie rejestracja konta w naszym Portalu.

Wydanie wrześniowe „Rzeźnika polskiego” w przygotowaniu!

Temat wydania: pakowanie w przetwórstwie mięsnym

Ważne tematy:

  • linie pakujące
  • opakowania
  • opakowania ekologiczne i biodegradowalne
  • gazy
  • analizatory szczelności
  • trendy
  • pojemniki
  • palety
  • recykling
  • etykietowanie
  • ważenie
  • dozowanie
  • kierunki rozwoju
  • optymalizacja kosztów pakowania

Jesteś ekspertem w tych tematach? Chcesz współtworzyć to ważne wydanie?

Zainteresowanych prosimy o kontakt:
k.salomon@mieso.com.pl
tel. 509 230 714

k.szlapanska@mieso.com.pl
509 230 713

Udostępnij