Strefa PREMIUM
Uzyskaj dostęp do unikatowych treści.
Usługa jest całkowicie BEZPŁATNA.
Wymagana jest jedynie rejestracja konta w naszym Portalu.
Uzyskaj dostęp do unikatowych treści.
Usługa jest całkowicie BEZPŁATNA.
Wymagana jest jedynie rejestracja konta w naszym Portalu.
Uzyskaj dostęp do unikatowych treści.
Usługa jest całkowicie BEZPŁATNA.
Wymagana jest jedynie rejestracja konta w naszym Portalu.
Pod koniec roku 2022 r., Kancelaria Makuliński Moczydłowski Rostafiński Włodawiec Kancelaria Radców Prawnych i Adwokatów Prokurent Spółka Partnerska nawiązała współpracę z Wydziałem Technologii Żywności Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie.
Kancelaria Prokurent wraz z Wydziałem Technologii Żywności umożliwiają studentom odbywanie praktyk w Kancelarii.
Doświadczenia prawników Kancelaria Prokurent w świadczeniu pomocy prawnej dla sektora rolno-spożywczego i połączenie wiedzy inżynieryjnej z zakresu technologii żywności podnosi jakość świadczonych usług. Studenci Wydziału Technologii Żywności Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiej zdobywają wiedzę prawniczą i podnoszą swoje kwalifikacje.
Inicjatorami współpracy są:
Doktor habilitowany Rafał Wołosiak,
Dziekan Wydziału Technologii Żywności Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiej,
Doktor habilitowany Anna Bzducha-Wróbel – Prodziekan Wydziały Technologii Żywności Katedra Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności, Instytut Nauk o Żywności,
Partner, Radca prawny Piotr Włodawiec.
źródło: Makuliński Moczydłowski Rostafiński Włodawiec | Kancelaria Radców Prawnych i Adwokatów Prokurent Sp.p.
Ze strony Kancelarii za współpracę z naszym serwisem odpowiedzialny jest
Piotr Włodawiec Starszy Partner.
foto: Lukasz Klos/REPORTER